Home

Welkom op de website van Muziekvereniging Unisson!

MV Unisson is opgericht in 1895 en nog steeds een actieve vereniging met diverse optredens per jaar. Binnen onze vereniging hebben we u van alles te bieden, zoals muzieklessen op een muziekinstrument naar keuze, samenspelen in de blokfluitgroep, het leerlingenorkest, het harmonieorkest en/of de drumband. Verder organiseren en verlenen wij onze medewerking aan diverse activiteiten in Boekelo (gemeente Enschede).

Muziekvereniging Unisson is een vereniging die muzikaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast vinden wij plezier in het muziek maken en gezelligheid een must!

Via deze website hopen wij dat u meer te weten zult komen over onze vereniging. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen! Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod, onze concerten en overige activiteiten? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Start Proefrondje Muziek i.s.m. Kaliber Kunstenschool

Wegens doorslaand succes! 

Wegens doorslaand succes bieden wij deze korte cursus dit schooljaar opnieuw aan in samenwerking met Kaliber Kunstenschool. Ben jij tussen de 8 en 10 jaar, wil je graag een muziekinstrument spelen, maar weet je nog niet precies welke? Dan is Proefrondje Muziek de oplossing! In 15 lessen leer je diverse instrumenten en hun muziek kennen, krijg je muzikale basisvorming en kun je gericht een keuze maken voor een instrument. Aan het einde van de lessenreeks houd en we een miniconcert waarin je laat horen wat je kunt.

Vlak voor en na de zomervakantie zijn ongeveer 20 leerlingen gestart op een instrument. Dit is dus het perfecte moment om te beginnen!

De lessen starten op vrijdag 17 november van 14.30 – 15.15 uur in de Zweede.
Kosten: €135,-.

Voor aanmelden en info zie de flyer!

Slagwerkgroep in Wilminktheater

Slagwerkgroep treedt op in Wilminktheater in voorstelling N.E.W.S.

a45aee01020f9b0d006f5a5a03fb3c0b0039aaa4010701c3e402e00180

Op dinsdag 3 oktober was de voorstelling N.E.W.S. in het Wilminktheater. Bijzonder is dat in elke plaats een lokale slagwerkgroep wordt geselecteerd om deel te nemen aan de voorstelling. We zijn trots dat onze slagwerkgroep voor de voorstelling in Enschede was geselecteerd!

In de middag vond de repetitie plaats in het theater en werd alles nogmaals goed doorgelopen. De slagwerkgroep heeft het tijdens de voorstelling fantastisch gedaan en ze hebben een hele leuke ervaring gehad! Wij zijn trots!

Slagwerkgroep wilminktheater

Kijk voor meer beeldmateriaal op onze facebook pagina!