Home

Welkom op de website van Muziekvereniging Unisson!

MV Unisson is opgericht in 1895 en nog steeds een actieve vereniging met diverse optredens per jaar. Binnen onze vereniging hebben we u van alles te bieden, zoals muzieklessen op een muziekinstrument naar keuze, samenspelen in de blokfluitgroep, het leerlingenorkest, het harmonieorkest en/of de drumband. Verder organiseren en verlenen wij onze medewerking aan diverse activiteiten in Boekelo (gemeente Enschede).

Muziekvereniging Unisson is een vereniging die muzikaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast vinden wij plezier in het muziek maken en gezelligheid een must!

Via deze website hopen wij dat u meer te weten zult komen over onze vereniging. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen! Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod, onze concerten en overige activiteiten? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Najaarsconcert mv Unisson

Heb jij altijd al die American Dream? Kom dan op 24 november om 20.00u naar de Zweede voor het najaarsconcert van muziekvereniging Unisson en kom in de sfeer van deze droom met het thema: Amerika.
poster concert 20181124
Zowel slagwerk, orkest als leerlingen zullen onder leiding van Folkert Buis een prachtig programma neerzetten.
Ook is het weer mogelijk gebruik te maken van de buurtbus. Deze heeft twee opstapplaatsen: De Mans en De Berke. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op!
Graag tot ziens op 24 november om 20.00u in De Zweede! De toegang is gratis.

Slagwerkgroep in Wilminktheater

Slagwerkgroep treedt op in Wilminktheater in voorstelling N.E.W.S.

a45aee01020f9b0d006f5a5a03fb3c0b0039aaa4010701c3e402e00180

Op dinsdag 3 oktober was de voorstelling N.E.W.S. in het Wilminktheater. Bijzonder is dat in elke plaats een lokale slagwerkgroep wordt geselecteerd om deel te nemen aan de voorstelling. We zijn trots dat onze slagwerkgroep voor de voorstelling in Enschede was geselecteerd!

In de middag vond de repetitie plaats in het theater en werd alles nogmaals goed doorgelopen. De slagwerkgroep heeft het tijdens de voorstelling fantastisch gedaan en ze hebben een hele leuke ervaring gehad! Wij zijn trots!

Slagwerkgroep wilminktheater

Kijk voor meer beeldmateriaal op onze facebook pagina!